Overwinning

Nicolien Verrips

Ik ben geboren in 1964. Na mijn studie Franse taal- en letterkunde aan de Rijks Universiteit Groningen heb ik op diverse plekken in de Randstad gewoond en gewerkt. Ruim 15 jaar woon ik in Zwolle, met mijn partner en onze drie tieners. Voldoening krijg ik als ik mens en organisatie vooruit help, door zicht te geven op mogelijkheden en kansen. Anderen noemen mij energiek, empathisch, oprecht en creatief.

 

NOBCO en ICF

Mijn coachopleidingen hebben mij sterk gemaakt in een volwaardig en passend coachtraject vormgeven, met de wereldwijd erkende competenties van de International Coach Federation (ICF) als leidraad. Ik ben geaccrediteerd door de International Coach Federation en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches. Ook ben ik geaccrediteerd trainer en practicioner in de Jungiaanse Typologie.

 

Onderwijs en kunst en cultuur

Met veel plezier heb ik in het voortgezet onderwijs gewerkt, onder andere als één van de pioniers van een opleiding voor jonge sporttalenten. Behalve docent was ik mentor en zorgcoördinator, verantwoordelijk voor de begeleiding van sporters en leerlingen die behoefte hadden aan ondersteuning op school of bij de ontwikkeling van hun sporttalent.
Naast onderwijs lopen kunst en cultuur als een rode draad door mijn leven. Ik houd van de podiumkunsten en heb gewerkt voor organisaties op het gebied van muziek, dans en festivals. Ook daar was mijn werk gericht op jong volwassenen, onder andere als PR-manager van het Rotterdams Conservatorium en Het Nationale Ballet.

nv-cv

"Als coach combineert Nicolien een aandachtige focus met een nuchtere aanpak. Ze is betrokken, hartelijk, heeft gevoel voor humor en weet zaken praktisch te maken. Ik kan haar van harte aanbevelen. "Annemarie van der Meer, docent Coachen als Professie, RINO Amsterdam
mail
Eykmanlaan 3
8024 EG Zwolle
KvK 63074486 Zwolle
telefoon