Groei

Coaching voor jong volwassenen

Je bent druk met je eigen leven opbouwen. Je leert een heleboel nieuwe dingen en neemt bewust of onbewust veel beslissingen. Je voelt de behoefte om de dingen op jouw manier te doen. Terecht; jij geeft vorm en inhoud aan jouw leven!
Je beleeft een uitdagende periode, zolang je je talenten gebruikt, kansen krijgt en voelt dat je op het goeie spoor zit. Het is soms ook een lastige tijd, als je niet écht weet wat je wilt of wat je waard bent, of als je naar de aanpak zoekt die bij jou past.

Individuele coachgesprekken

Als coach help ik je graag met je zoektocht. In individuele gesprekken brengen we jouw vraag in kaart: wat is voor jou op dit moment het belangrijkste, wat geeft energie, wat wil je vooral bereiken? Je wordt bewuster en leert wat je te doen staat om jouw doel dichterbij te halen. Zo bouw jij aan de toekomst van je dromen.

 

Opleiding, werk en persoonlijk leven

Ik coach jongeren en jong volwassenen met een vraag over hun persoonlijk leven, hun opleiding of werk en de balans tussen beide. Samen werken we o.a. aan meer structuur met studeren, groter zelfvertrouwen, duidelijker zien van eigen talenten en meer overtuiging bij keuzes maken.

"Nicolien is vriendelijk en prettig in de omgang. Met de hulp van haar kreeg ik meer zelfvertrouwen en structuur in het leren.
Haar hulp was doorslaggevend in het behalen van mijn vwo-diploma. " Auke Helbig, student Sociale Wetenschappen, Universiteit Utrecht
mail
Eykmanlaan 3
8024 EG Zwolle
KvK 63074486 Zwolle
telefoon