Vuur

Coaching voor onderwijs- en opleidingsprofessionals

Jonge mensen inspireren je. Je bent enthousiast om een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Je ziet je werk als een uitdaging, waarin je steeds het beste uit jezelf haalt om de ander vooruit te helpen. Je steekt daar veel tijd en energie in. Dat geeft voldoening, maar is vaak ook vermoeiend. Het roept soms ook vragen op over je eigen loopbaan. Doordat piekbelasting geregeld voorkomt, vraag je je misschien af hoe je balans houdt in werk en privé.

 

Individuele coaching

Individuele coaching biedt je de tijd en de rust om jouw vraag beter te bekijken. Los van de dagelijkse setting leer je zien wat jou beweegt en wat werkt. Als coach ben ik betrokken en begripvol, maar ook kritisch en analytisch. Zodat jij scherper ziet en de stappen zet die je dichter bij je doel brengen.
 

Teamtraining en –scholing

Teams in onderwijs en zorg leer ik oplossingsgericht werken, een energieke en lichte manier om collega’s, cliënten of leerlingen hun eigen oplossingen te laten vinden, die werken. Ook werk ik met teams aan een optimale inzet van ieders kwaliteiten en vaardigheden, om rendement  te vergroten. Als coach van PerformanceTypes train ik docententeams in verschillende persoonlijke voorkeuren herkennen en benutten; bij zichzelf, bij elkaar en bij hun leerlingen. Docenten die in staat zijn om in te spelen op persoonlijke voorkeuren bieden optimale begeleiding en aantrekkelijk onderwijs. Lees meer..

"Ik heb Nicolien ervaren als een positief stimulerende coach. Ze weet iemand te prikkelen en te activeren, maar laat wel de
verantwoordelijkheid bij de persoon zelf. Ze is sociaal, heeft veel inlevingsvermogen en behandelt iedereen met respect.
Daarnaast is ze ook kritisch, zowel naar de persoon die ze coacht als naar zichzelf. Kortom, een super coach om mee te werken!" Paulien Zandbelt, projectcoördinator Landstede Welzijn, Meedoen naar Vermogen
mail
Eykmanlaan 3
8024 EG Zwolle
KvK 63074486 Zwolle
telefoon