Vertrouwen

Coaching voor werkzoekenden

Ik voel me bevoorrecht om in de prachtige omgeving van Zwolle te wonen en te werken. Ik houd van Zwolle en maak graag en veel gebruik van het moois dat de stad en omgeving bieden. Een paar favoriete plekken waar ik regelmatig te vinden ben: in het buitengebied rondom de Overijsselse Vecht, bij een voorstelling in de Zwolse theaters, in het monumentale Openluchtbad en op een terras aan de Nieuwe Markt.
 

Pro bono coaching

Graag geef ik iets terug aan de omgeving waar ik woon, werk en van geniet. Daarom ruim ik tijd in om een paar mensen ‘pro bono’ te coachen die om wat voor reden dan ook, moeite hebben om hun plek te vinden op de arbeidsmarkt. Ben jij op zoek naar passend werk waarin je tot je recht komt? Wil jij beter zicht krijgen op jouw unieke kwaliteiten en vaardigheden? Wil je bouwen aan vertrouwen en een positieve blik op jezelf en je mogelijkheden? Ik bied je een kort en krachtig coachtraject, dat jou het heft in handen geeft. Je weet daardoor beter wie je bent, wat je te bieden hebt en gaat vol vertrouwen aan de slag. Lees meer..

 

Hartelijk dank aan Stichting Focus Zwolle, waar ik jong volwassenen coach die hun weg zoeken op de arbeidsmarkt.

Nicolien heeft mij het steuntje in de rug gegeven dat ik nodig had. Haar positieve houding en toon in onze gesprekken hebben mijn zelfvertrouwen vergroot. Met behulp van haar coaching heb ik belangrijke stappen gezet in mijn ontwikkeling: ik ben met meer overtuiging de buitenwereld ingegaan en heb initiatieven genomen die me gebracht hebben tot waar ik nu sta. Marlinde Smit, begeleider van mensen met een verstandelijke handicap bij Vanboeijen en studente Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hanzehogeschool Groningen.
mail
Eykmanlaan 3
8024 EG Zwolle
KvK 63074486 Zwolle
telefoon