mail telefoon
Groei

Ik ben Nicolien. Energiek, betrouwbaar en inspirerend. Ik maak snel oprecht en persoonlijk contact. Ik coach oplossingsgericht waar mogelijk, confronterend of kritisch waar wenselijk. Ik ben een goede luisteraar en sterk in kwaliteiten en kansen benutten.
Mijn coaching weerspiegelt mijn levens-en werkervaring. Ik ben trots op de paden die ik tot nu heb bewandeld. Ik neem steeds nieuwe afslagen en geniet van de route en de vergezichten die opdoemen. Bekijk mijn cv op LinkedIn

 

 

Klanten zeggen over mij:

 

HR, Manager zorgeenheid groot perifeer ziekenhuis
Nicolien biedt me waardevolle inzichten en handvatten voor mijn professionele ontwikkeling. Ze is steeds in korte tijd in staat om werkelijk aan te sluiten bij mijn vraagstuk. Ze daagt me uit om verder te kijken of de verdieping te zoeken, op een laagdrempelige en uitnodigende manier.

 

GB, Meerschools directeur voortgezet onderwijs
Mede dankzij haar coaching kan een van mijn docenten zijn loopbaan voortzetten op onze school. Met haar open, positief kritische stijl en haar ondersteunende en integere houding heeft ze gezorgd voor zelfinzicht en verbetering. Ze is stipt, helder en betrouwbaar geweest in de rapportage over de voortgang.

 

MH, Sociaal werker gemeentelijk wijkteam
Met Nicoliens coaching is het me gelukt om weer volledig aan het werk te zijn.
Haar open houding, prikkelende stijl en humor hebben me geholpen om werkelijk verder te komen met een aantal ’wringende’ thema’s.

 

FG, Mede-eigenaar regionaal toonaangevende gezondheidszorgorganisatie
Met haar heldere blik haalde Nicolien ons uit de impasse. Ze dacht constructief mee, vroeg door en bood zicht op kleine stappen in de goede richting. Haar houding is altijd empathisch, of ze nu kiest voor subtiele of meer confronterende vragen. Met haar coaching hebben we onze onderlinge communicatie verbeterd en onze slagkracht vergroot.

 

 

mail
Eykmanlaan 3
8024 EG Zwolle
KvK 63074486 Zwolle
telefoon