Moed

Oplossingsgerichte coaching

Mijn coaching is concreet en oplossingsgericht: we graven niet te diep in problemen en gaan vooral op zoek naar het verlangen dat er onder verscholen ligt. Een individueel coachtraject bestaat gemiddeld uit vier tot zes gesprekken. De gesprekken duren ongeveer negentig minuten en vinden wekelijks of iedere twee of drie weken plaats, op een locatie die we samen afspreken. Als jij dat prettig vindt ontvang je in de tussentijd een verslag van ons gesprek en ben je bezig met ‘huiswerk’. We stemmen steeds af of we op het goede spoor zitten.

 

Kennismaking

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend; daarna stel ik op verzoek een offerte op. Hierin beschrijf ik het coachtraject dat ik voorstel en de kosten. Mijn prijzen zijn inclusief voorbereiding en/of verslaglegging. Ik maak voor individuele coachgesprekken gebruik van de locaties van Het Coachhuis.
Voor teamcoaching en -training maak ik een voorstel op maat. Nicolien Verrips Coaching beschikt over een CRKBO-registratie. Hierdoor bied ik scholing en training aan onderwijsinstellingen BTW-vrij aan.

 

Jungiaanse Typologie Coaching

Jungiaanse Typologie kan een waardevolle aanvulling zijn. Je wordt je er bewuster van: hoe jij bij voorkeur een taak aanpakt, met stress omgaat of een verandering beleeft. Je leert begrijpen wat jou energie kost en wat juist energie oplevert. Die inzichten helpen om de coaching te laten slagen. Lees meer...

 

"Nicoliens kracht als coach, dat zijn haar passie voor coaching en haar oprechte interesse in de mens. Zij is nieuwsgierig naar wie jij bent, naar jouw beweegredenen en wat jou drijft. Ze heeft een positieve focus, een sterke motiverende kracht en zij benadrukt het goede in jouw persoon. Deze kwaliteiten hebben aan mijn ontwikkeling een grote bijdrage geleverd." Nolda van de Wetering, Sociaal Pedagogisch Werker, Windesheim Zwolle
mail
Eykmanlaan 3
8024 EG Zwolle
KvK 63074486 Zwolle
telefoon